logo
Jolidon este un brand internațional de lenjerie și costume de baie, care combină calitatea tehnologică a produselor cu creativitatea designului, inspirându-se din cele mai noi trenduri din industrie la nivel global.
banner
Despre noi     Colecții      Contact     Shop

Descoperă noua colecție de costume de baie Cruise

Descoperă noua colecție de costume de baie Cruise

Anul acesta, deschidem sezonul de vară în materie de costume de baie și ținute de plajă cu noua colecție Cruise by Jolidon Swimwear. Te așteptăm să descoperi o minunată selecție de costume de baie, împărțită în linii cu stiluri noi și diferite, cu un design modern, care reflectă preferințele variate ale femeilor.

 

Nu mai trebuie să aștepți zilele de relaxare ale concediului pentru a purta noile piese. Acestea sunt atât de versatile, încât le poți încerca la piscină, la înot, la spa, ori în parcurile de distracție acvatice. Liniile colecției sunt variate, astfel vei întâlni piese cu motive florale, piese uni, în culori vii și puternice, piese cu motive etno, geometrice sau tribale. Chiar și tema marinărească este în tendințe anul acesta. 🙂

 

Pe scurt, Cruise este o colecție de costume de baie pe care merită să o ai în vedere pentru garderoba de vară și plajă, de anul acesta.

 

Costume de baie uni

 

Costumele de baie uni au fost și vor rămâne mereu în topul preferințelor femeilor, datorită efectului vizual de subțiere a siluetei. Hurghada, Dakkar și Madagascar sunt liniile în care vei găsi costume de baie în culori solide, unele mai puternice precum rozul fucsia, iar altele în nuanțe mai soft, precum verdele mint sau clasicul negru, atât de iubit printre clientele noastre dragi.

 

În ceea ce privește designul lor, costumele de baie sunt atât întregi, cât și din două piese, cu o linie simplă, clasică și o tăietură amplă a decolteului. În plus, slipurile de baie acoperă o gamă variată de forme, de la cele cu talie înaltă, la cele reglabile și foarte înguste pe marginile laterale.

 

Costume de baie cu flori

 

Imprimeurile florale nu se demodează niciodată. Dimpotrivă, acestea sunt reinterpretate de fiecare dată într-o formă nouă, mai modernă, tinerească si în culori atrăgătoare. Zanzibar este o astfel de colecție de costume de baie, cu piese clasice, în culori vii, precum albastru azuriu și portocaliu, două nuanțe care ies în evidență pe plajă.

 

 

 

Piesa centrală a liniei este costumul de baie întreg (RF39I), al cărui spate decupat aduce o notă de senzualitate, iar bretele subțiri care se prind în X denotă finețe și eleganță.

Costume de baie marinărești

 

Tema marinărească a devenit de-a lungul timpului un laitmotiv al costumelor de baie, un imprimeu iubit și cerut în fiecare an de femei de toate vârstele. Linia CapeTown cuprinde două costume de baie întregi, unul pentru înot și unul tip balconet, cu cupe graduate și șase piese mix & match (sutiene, respectiv slipuri de baie) cu care poți să-ți construiești setul preferat în funcție de preferințele tale.

 

Kenya – o linie cu motiv tribal

 

Kenya este o linie de costume de baie uni și imprimate, în culori puternice și de inspirație tribală, care te vor cuceri încă de la prima purtare. Piesele inspiră veselie și un aer exotic, de vacanță, iar atracțiile principale sunt cele două costume întregi, cu cupe mousse, fără sârmă și cu bretele sub forma unor împletituri.

 

 

Ținutele de plajă ale liniei completează trendurile acestei veri prin articole precum halate sau rochițe vaporoase, pe care suntem siguri că le vei purta cu drag în vacanțe.

 

Costume de baie cu elemente etno-geometrice

 

Printurile etno și cele geometrice fac furori în această vară, inspirând un aer boem celei care le poartă. Iubim acest stil, apreciat în lumea modei pentru elementele grafice care sunt scoase în evidență prin fiecare costum de baie în parte.

 

 

Mali și Kalahari sunt cele două linii Cruise, care exprimă cel mai bine aceste elemente etno-geometrice, unde vei întâlni costume de baie atât întregi, cât și din două piese, tankini și ținute de plajă ispititoare. Încearcă-le și pregătește-ți bagajul pentru vară!

 

Te așteptăm să descoperi noua colecție de costume de baie și ținute de plajă Cruise, atât online, pe shop.jolidon.ro, cât și în rețeaua de magazine din țară!

 

Jolidon
No Comments
Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.