logo
Jolidon este un brand internațional de lenjerie și costume de baie, care combină calitatea tehnologică a produselor cu creativitatea designului, inspirându-se din cele mai noi trenduri din industrie la nivel global.
banner
Despre noi     Colecții      Contact     Shop

Lenjeria basic must-have

Lenjeria basic must-have

În timp ce unele femei iubesc lenjeria intimă și dețin în garderoba lor o colecție întreagă de piese sofisticate și în tendințe, altele își achiziționează doar articole simple, de bază, bumbac sau microfibră. Indiferent în ce categorie te încadrezi, este un must have să deții în arsenalul tău de frumusețe câteva piese basic care te vor ajuta sa îți potrivești perfect ținutele, să îți pui în evidență corpul și să te simți confortabil în pielea ta oriunde și în orice moment al zilei.

 

Care sunt aceste piese de lenjerie basic de care orice femeie are nevoie?

 

Sutien alb, nude și negru

Ilustrat mai sus: Sutien S1447 | Cumpără de aici

 

Din punct de vedere al cromaticii, orice femeie ar trebui să găsească în garderoba ei un sutien alb, unul nude si unul negru. Sutienul negru este ideal pentru vestimentația închisă la culoare, indiferent că o porți pe timpul zilei sau noaptea. Pentru articolele albe și deschise la culoare se recomandă sutienele albe, iar în ceea ce privește lenjeria nude, asemănându-se cu tonul pielii, ea se potrivește vestimentației de orice culoare.

 

Indiferent de forma sutienelor (fie că sunt clasice, balconet, cu push-up sau triunghi), materialul din care sunt făcute (bumbac, microfibră, sensitive, saten, mătase) buretate sau nu, având aceste trei sutiene diferite ca și culoare, nu vei mai întâlni probleme cu transparența obiectelor vestimentare și felul în care se vede sutienul pe sub acestea.

 

Sutien cu cusături invizibile

Ilustrat mai sus: Sutien S1591 | Cumpără de aici

 

Un astfel de articol devine indispensabil atunci când trebuie să porți o ținută dintr-un material fin, la care se observă orice cusătură fină a lenjeriei. De aceea, acest tip de sutien lasă impresia de ținută “fără sutien”. O idee excelentă pentru rochia aceea tip creion pe care o iubești!

 

Sutien cu push-up

Ilustrat mai sus: Sutien S1829 | Cumpără de aici | Disponibil și pe cupe mari (D-E)

 

Rolul sutienului cu push-up este acela de a ridica sânii și de a-i apropia pentru un bust atrăgător și de a oferi iluzia subțierii taliei datorită ridicării pieptului. Deși există mitul conform căruia doar femeile cu sâni foarte mici pot purta sutiene cu push-up deoarece cupa acestora este de obicei umplută în interior într-o mică sau mai mare măsură (în cazul sutienelor max-up), femeile care poartă cupa C si D pot beneficia și ele de folosirea unui sutien cu push-up, în condițiile în care își doresc mărirea sau ridicarea bustului.

 

Dacă îți dorești achiziționarea unui sutien push-up dar nu știi ce să alegi din multitudinea de produse disponibile pe piață, trebuie să știi că există mai multe tipuri de cupă pe care le poți întâlni la un astfel de sutien: cupe cu gel, cupe cu burete mousse sau cupe graduate. Optează în final pentru modelul care ți se pare cel mai potrivit bustului tău.

 

Balconet

Ilustrat mai sus: Sutien S1589 | Cumpără de aici

 

Acest tip de sutien este ideal pentru momentele în care iți dorești să porți o rochie sau un articol vestimentar în care umerii sunt descoperiți și nu dorești să se observe bretelele sutienului, indiferent cât sunt acestea de subțiri. Cupele balconetului sunt mai decupate pe partea superioară, majoritatea dintre ele având bureței care ajută la ridicarea sânilor.

 

Amplificator de bust

 

Acesta nu este un sutien, ci un accesoriu care ajută la ridicarea sânilor și crearea iluziei de bust mai mare. Dacă nu dorești un sutien max-up cu o cupă foarte buretată, poți opta pentru acest accesoriu pe care să îl folosești împreună cu un sutien clasic buretat sau chiar push-up, obținând acel efect dorit de sâni ridicați.

Cumpără de aici

 

Sutien cu bretele multifuncționale

Ilustrat mai sus: Sutien S1152 | Cumpără de aici

 

Sigur te-ai confruntat cu situația în care la o rochie cu spatele adâncit în V sau una care se leagă după gât, bretelele sutienului se vedeau inestetic și ai preferat să nu mai porți deloc sutien sau chiar să schimbi rochia. Acum aceste situații pot fi evitate datorită sutienelor cu bretele multifuncționale care au posibilitatea de a fi prinse în diferite moduri, astfel încât decupajele vestimentare să nu mai fie o problemă.

 

Chilotul fără cusătură sau cu cusături invizibile

Ilustrat mai sus: Chilot D1163 | Cumpără de aici

 

Un chilot fără cusătură este o piesă esențială în colecția de lenjerie intimă a unei femei, cu atât mai mult atunci când cusătura chilotului ar putea să se observe pe sub anumite articole vestimentare precum rochii mulate, pantaloni fini sau fuste creion. Indiferent ce formă a chilotului preferi, clasic, brazilian, tanga sau panty, trebuie să alegi acele modele fără cusătură sau cu cusături invizibile.

 

Body clasic

Ilustrat mai sus: Body H1455| Cumpără de aici

 

Rolul unui body clasic este de a îmbrăca frumos corpul și a ascunde anumite imperfecțiuni în cazul unor haine la care s-ar putea observa tăietura chilotului pe piele, mai ales dacă folosești bikini cu talie joasă și margine laterală foarte subțire. Indiferent de materialul din care este confecționat (bumbac, microfibră sau combinații ale acestora cu dantelă), un body este foarte confortabil chiar și în zilele friguroase. Hmm… sună bine, nu-i așa?

 

Alege inspirat aceste piese esențiale de lenjerie intimă și simte-te nemaipomenit în orice zi!

Jolidon
No Comments
Leave a Comment:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.